Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Rozstrzygnięte]Grupa Redaktorów

Gość TokerS

6 użytkowników zagłosowało

1. 1. Twój G?os

• Jestem Za
      2
    • Jestem Przeciw
      4

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

.::Grupa Redaktorów::.

Cześć

Na początek dam informacje na temat działów i Rang jakie powstałyby razem z tą propozycją.

Rangi:

-Redaktor Naczelny

-Redaktor

oraz zniknęły by rangi -redaktor minecraft itd.

Działy:

-Redakcja MPC (czy jakoś tak:D)

sub działy Redakcja MPC:

-Propozycje

-Prezentacje Gier

I 2 dział to:

-Projekty Redaktorskie(można jako sub dział do Redakcji MPC oraz dostęp tylko dla Redaktorów)

A teraz opisy:d

Funkcje grupy Redakcyjnej:

Co 3 dni wychodziłaby gazetka MPC od redaktorów, jej zawartość to między innymi; premiery gier, wywiady, projekty MPC Media Team oraz innych Teamów, newsy, zapowiedzi różnych najważniejszych gier(tych najpopularniejszych), nowości dotyczące forum i gier(nie wszystkie tylko tak jak biom update w minecrafcie)

I wiele więcej, byłoby co czytać :D

Już nie w gazetce tylko w dziale Redaktorskiej

Recenzje gier, artykuły do gier i inne artykuły jak np. YouTube i ogólnie co się dzieje w internecie.

MPC Media Team a Grupa Redakcyjna?

MPC Media Team większości nagrywa i ma troszkę inny styl.

My będziemy tyko pisać. Oni nie piszą typowo artykułów do gier a jak już to tylko prezentacja gry.

Chyba nie muszę rozpisywać się co do naszych ról, ale na pewno nie będziemy sobie wkraczać w drogę.

Działy:

Redakcja MPC

-Tutaj pisane byłyby różne recenzje na temat gier, nasze projekty oraz wychodziła by gazetka.

Propozycje

-Propozycje co do redakcji, pisać tematy mogą wszyscy ale wypowiadać jedynie za zatwierdzeniem.

Prezentacje Gier

-Tutaj byłyby tylko prezentacje tych gier, nie artykuły itd.

Projekty Redaktorskie

-Tu powstawałyby wszystkie projekty które wypuszczamy i które wymagają pracy w grupie.

Czyli np. gazetka lub projekt dużej prezentacji.

Oraz jeżeli redaktor nie dokończył całej prezentacji to pisze w tym dziale dobie temat i jak skończy artykuł czy prezentacje to pisze już w głównym dziale a ten "szkic" usuwam wtedy ja lub Globalny Moderator czy ktoś z wyższymi rangami(nie do kosza bo bezsensu taki artykuł przenosić do kosza)

RANGI:

-Redaktor Naczelny

Coś takiego jak Lider tylko lepiej będzie wyglądało to jako Redaktor Naczelny.

Chciałbym zostać nim ja i kierować grupą, ponieważ wiem o co mi chodzi i znam koncepcje tego, ktoś inny mógłby nie zrozumieć całej koncepcji a także gdyby nie było Naczelnego to Grupa nie miałaby sensu bo ktoś musiałby kierować gazetką, prezentacjami itd.

UPRAWNIENIA:

Wszystkie uprawnienia co do działów redakcji czyli: usuwanie tematów, edycja itd. oraz dostęp do działu rekrutacyjnego Redaktorów

-Redaktor

Redaktor pisałby artykuły co do gier, nie musi wszystkich ale tych w których wie o co chodzi, oczywiście jak jest jakaś prezentacja wtedy wszyscy którzy prowadzą tą prezentacje dowiadują się o co w niej chodzi i piszemy.

Jakie uprawnienia? - Właściwie to dostęp do gazetki oraz według Waszych upodobań ostrzeżenia.

To tyle, jeżeli macie jeszcze jakieś propozycje co do projektu piszcie w komentarzach, bardzo mi zależy na zrealizowaniu tego projektu, bo zapewne wiele osób na tym forum ma takie ambicje.

Opublikowano

A tego już nie ma? W każdym bądź razie jestem na tak, bo przyda się ktoś do pisania w tym dziale, jednak już widziałem 1 redaktora.

MPC Hejter Team Leader

Opublikowano

Tak, jednak są to redaktorzy działu lub Media Team

A ta koncepcja jest całkiem inna+gazetka forumowa.

Opublikowano

Były już takie sugestie, redaktorzy LoL'a, różne gazetki, lecz na razie, myślę, że należy poczekać na wiki, a później pomyśleć o przyszłych "gazetkach etc" Nie

Opublikowano

Redaktorzy lola to co innego.

Nie sądzę, że były takie pomysły jak te, ponieważ ten jest bardzo zorganizowany.

Opublikowano

Chciałbym Was poprosić o jedną rzecz;)

Jeżeli macie zdanie to także głosujcie w ankiecie, to także ma duże znaczenie.

Opublikowano

Ja właśnie kompletuje skład Redaktorów.

Zapowiedzi Gier (Redaktor Zapowiedzi Gier)

Będziemy zajmować się zapowiedziami, prezentacjami gier itp. Mamy już wszystko załatwione, pozwolenie, dział, grafikę. Będziemy startować początkiem października.

Jeśli masz chęć to napisz do mnie PW.

Gazetka nie co 3 dni, tylko np. Dwutygodnik.

Tak.

Opublikowano

@Maximus

MMT zajmuje się samymi prezentacjami oraz większość nagrywa filmy.

Opublikowano

Były już takie sugestie, redaktorzy LoL'a, różne gazetki, lecz na razie, myślę, że należy poczekać na wiki, a później pomyśleć o przyszłych "gazetkach etc" Nie

4770714280454741315510.png
Opublikowano

http://www.mpcforum.pl/topic/1043188-nowy-projektmpc-interview-team/

Wszystko na temat. Cos takiego nie powstanie bo nie ma prawa przetrwać na mpc.

Nie przejdzie

Dobrze jest, jak jest ! NIe

Nie.

[√]100 postów

[√]200 postów

[√]300 postów

[x]400 postów

[x]500 postów

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...